Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gerendaház - Romániai gyártók, forgalmazók képes leírás - Gerenda ház.tlap.hu
részletek »

Gerendaház - Romániai gyártók, forgalmazók - Gerenda ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gerendahaz.tlap.hu » Gerendaház - Romániai gyártók, forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 10 db
 Faházgyártó perspektíva: fejlődnénk, ha hagynának

Faházgyártó perspektíva: fejlődnénk, ha hagynának

Két-három év múlva a székelyföldi erdők helyén nemhogy faházgyártásra, de még fogpiszkálónak való fa sem marad - állítja a Hargita Népének - számos Hargita megyei fafeldolgozásban érdekelt vállalkozó véleményét osztva - Pál Gábor, a csíkszépvízi Palprodex faházgyártó cég tulajdonosa. A belföld mellett exportra is termelő cég vezetője szerint a Hargita megyei faipar problémáját két osztrák cégnek hívják. Három éve foglalkoznak faházépítéssel, és mint Pál Gábor, a csíkszépvízi Palprodex Kft. tulajdonosa állítja, az erdőkitermelői és az építőipari, bútoripari cégek számára fűrészárut gyártó tevékenység rönkháztervezéssel és -gyártással való kibővítése lényegében a működés optimalizálása volt.

AGM Emil

AGM Emil

Ezzel az építkezéssel egy ellenálló és rugalmas, könnyű és hőálló, kedvező árú faházat kap amelyt mint laküház, mint hétvégi háznak lehet használni. Ezekben a házakban a kanadai építkezési technológiát használjuk, ahol az előirt szabványokat betartva és pontos számításokkal az ácscsapatok részéről a pontos és megfelelő anyaghasználat mellet egy biztonságos és kényelmes faházat kap a megrendelő. Ezen faházak a külső és belső burkolatuk szerint több féle kivitelezésben lehetséges: gömbfákat utánzó külső lambéria vagy a vakolt házat imitáló nemes vakolattal bevont Hungarocell szigetelés.

Apicom

Apicom

Miért építsünk faházat? A faház a legjobb választás mindazoknak, akik egy természetes és környezetbarát otthont szeretnének kialakítani. A fa gyorsan és sokoldalúan megmunkálható, nagy szilárdságú, nincs emissziója vagy sugárzása, egészséges, gazdaságos. A faház él, lélegzik és a természet közelségének érzetét kelti. A faházak alapvető tulajdonsága: hosszú élettartam magas hőszigetelés (a fa az egyik legjobb hőszigetelő) az építési idő rövid (max. 4 hét) és bármelyik évszakban kivitelezhető gazdaságosság statikaila g erős és földrengésbiztos természetbarát egészs éges lélegzik helytakarék osság

Borzont Kft.

Borzont Kft.

Termékeink közé tartoznak: faházak, kerti házak, hétvégi házak, gerenda házak, szendvics típusú házak, bungaló, lóistállók, garázs, kerti bútorok, filegóriák, tetőszerkezetek, kapuk és kerítéselemek, rétegelt (ragasztott) gerendák, rusztikus hinták, kutyaházak, kerti pihenô, kerti söröző, garázsajtó, kocsibeálló, homokozó, tároló-raktár, terasz, hasított tető zsindely, virágláda, tetőszerkezet javítás, zsalugáter, beltéri nyilászárók, galléria készí tés, tetőtér beépítés, házelemek, vastag hajópadló, lambéria, fapadló, fűrészáru, beépített szekrény, fa csomagolóanyag, fa polc, rusztikus fenyő oszlopok meghámozva, lovardák részére fenyő gömbrudak.

Korondi Árcsó Kft.

Korondi Árcsó Kft.

Az általunk gyártott faházak szerkezete két fő típusra épül, a szendvics típusú szerkezet és a boronafalas gerenda szerkezet. Ezen épületekhez vállaljuk a hőszigetelt külső és belső nyílászárókat szabvány méretekben vagy a megrendelő ettől eltérő egyedi igényeinek is eleget teszünk. Mielőtt megkezdené a faház építését, feltétlenül olvassa végig ezt a szerelési útmutatót. Ezzel elkerülheti a problémák felmerülését és a felesleges időveszteséget.

Hirdetés
Salamandra Kft.

Salamandra Kft.

Utolsó generációs gépekkel rendelkezünk, ezáltal a famegmunkálás minden fázisát sikeresen elvégezzük, a kitermeléstől a végtermékig. Kifogástalan minőségben gyártunk gerendaházakat és könnyűszerkezetes faházakat, külföldi és belföldi piacra egyaránt. A saját tervezésű termékek mellett, alkalmazkodni tudunk a kliens által bemutatott tervrajzhoz, számitógépes rajzprogram segítségével.

Tibsil kft.

Tibsil kft.

Cégünk kiváló minőségben gyárt fenyőfából lakó és hétvégi házakat, valamint: erti bútort, pavilont, tetőszerkezet, gyermekházat, garázst, kutyaházat, szerszámtárolót, filagóriát, kerti sörözőt, szaletlit, kerítést, pergolát és szaunát. Az épületeket a megrendelők igényei szerint, egyedi tervek alapján kivitelezzük.

Unimex Company

Unimex Company

Cégünk 1992 - ben lett alapítva és 1996 óta foglalkozik faházak készítésével. Saját, termelő üzemmel rendelkezünk, erre szakosodott gépekkel és berendezésekkel, korszerü technológiával. Évszaktól és terheléstől függően 10 - 25 munkatárssal dolgozunk. A faház készítés teljes folyamatát felöleli cégünk tevékenységi köre: építési szaktanácsadás, kivitelezési tervek elkészítése, faház és nyílászáró gyártás és felállítás. A faházak bő választéka közül főleg a gerendaházak előállítására szakosodtunk, a finn típusú gerendaházakra. Nem típusházakat, hanem a megrendelő tervei alapján egyedi tervezésũ házakat építünk. A házakat készültség szerint szerkezet-készre vagy emelt szintü szerkezet-készre építjük, de ettől igény esetén eltérünk. Alapanyagként házainkhoz szárított erdélyi lucfenyőt használunk, esetenként ragasztott gerendákat. Gerendafalaink vastagsága 7, 10, 12 vagy 18 cm-es lehet, amire még rájöhet a belső szigetelés és lambéria.

Unimog G&G Kft.

Unimog G&G Kft.

z UNIMOG G& Kft. lakóházak, hétvégi házak, teraszok, beépített tetőszerkezetek, kerti bútorok, elkészítését vállalja természetes kézi megmunkálású rönkfából. A rönkfa illesztése egy kanadai technológia alapján történik ami Allan B. Mackie világhírű mester nevéhez fűződik. Célunk a minőségi szolgáltatások és termékek előállítása, olyan termékeké amelyek nagy odaadással és odafigyeléssel készülnek a természethez vonzódó klienseink megelégedésére.

Hirdetés
Willex

Willex

Gerenda házak A családi házak egyéni tervek alapján, a megrendelő igénye szerint készülnek, 70x140 mm, 110x140 mm, keresztmetszetű, kettős hornyolt-csapolt-fózolt gerendából. 140x140 mm, keresztmetszetű, kettős hornyolt-csapolt íves rönkhatású gerendaházak gyártását is vállaljuk. A telephelyen szerkezetkész állapotban, a tulajdonos átvétele után szállítjuk a helyszínre, és szakembereink végzik az összeszerelési munkálatokat.

Tuti menü